2017 Yılında Dolgu Topuk  Modası

Kadınların günlük yaşamların kullandıkları ayakkabılar vardır. Öyle ki bazı kadınlar ayakkabı seçimlerini kendi oluşturdukları tarzlarına göre belirler iken bazı kadınlarda şıklık yerine konforu tercih ederek ayakkabı alışverişleri yapmaktadırlar. Ayakkabı alışverişlerinde özellikle 2017 yılında kadınların geneline yakınının tercih ettiği ayakkabı modeli dolgu topuk olmuştur.

ayakkabı

ayakkabı

Birçok elbise ile kombin yapma fırsatına sahip olma imkanına fırsat sunan dolgu topuk, kullanımı son derece rahattır. Ayakkabı üreticileri tarafın üretilen dolgu topuk ayakkabılarda  renk seçimleri ağırlıklı olarak soğuk renklerde yana olmuştur. Bu tercih genellikle kışlık olarak ifade edilen modeller için geçerlidir. Yaz aylarında ise cıvıl cıvıl yaz renklerini dolgu topuk ayakkabı modellerinde de görmeniz mümkündür.

Dolgu Topukta Farklı Renk Tercihi

Gardırobunundaki birçok elbise ile rahatlıkla giyebileceğiniz dolgu topuk ayakkabılar kalitesine göre kullanım ömrü diğer ayakkabılardan biraz daha uzundur. Dolgu topuk ayakkabı modellerinde taban tercihini ortapedik tabanlı modellerden yana kullanmaktan yarar vardır. Dolgu topuk modeller bile artık kendi aralarında farklı şekilde gruplandırılmaktadır. Çünkü topuklu ayakkabı giymeye başlayan birçok kadının öncelikli olarak tercihi dolgu topuk olmuştur.

topuklu ayakkabılar

topuklu ayakkabılar

Dolgu sizi olduğunuzdan daha uzun göstereceği gibi genç kadınlara çok daha farklı hava kattığı da bilinen bir gerçektir. Popüler dolgu topuk modellerinde renk yelpazesi çok fazla olup her bayanın tarzına uygun dolgu topuk ayakkabı modellerini internet üzerinden vereceğiniz online sipariş ile ya da seçkin mağazalara girerek uygun ödeme koşullarında alabilirsiniz.

Yanıtla